MaxCard:За MaxCard

от MaxCard
Направо към: навигация, търсене

Фирма МаксКарт ООД е основана през 2003 година в София като производител на пластмасови карти, специализиран в малките и средни по големина поръчки. Последно поколение оборудване от водещи европейски производители във всеки един от етапите на изработка на картите ни дава възможност да гарантираме най-високо качество на продукцията.

Разполагаме с 2 основни печатни технологии - сух офсет с uv сушене и дигитален офсет с HP Indigo Digital Press. Те ни позволяват много кратки срокове за изпълнение на поръчките. Ламинирането се извършва с автоматична двусекционна машина на Buerkle GmbH. Производственият ни капацитет в момента е 60 000 карти на смяна. Изпълняваме и контролираме целия производствен цикъл - от предпечатната подготовка до готовата карта, със собствено оборудване, без подизпълнители.

Нормалният срок за изпълнение на поръчките е 10 работни дни. Предлагаме и експресна услуга - до 4 работни дни.

Разполагаме с персонализационен център с капацитет до 10,000 карти на смяна (термичен печат, ембос, запис на магнитната лента).

Картите са с размер по ISO за стандартна кредитна карта (CR-80) - с различна дебелина от 0.3mm до 0.8mm. Могат да бъдат едностранно или двустранно отпечатани, с магнитна лента, ниска или висока коерцитивност, в различни цветове. Полетата за подпис могат да бъдат с топъл печат или матов лак, със стандартен или нестандартен размер и разположение. Предлагаме и поставяне на холограми или други специални ефекти (като напълно или частично прозрачни карти).

Произвеждаме безконтактни смарт карти (EM4200, Hitag1), както и презаписваеми висикочестотни (Mifare1K S50, ICode SLI).