УСЛУГИ

от MaxCard
Направо към: навигация, търсене

Термотрансферен печат

Термотрансферен принтер

Технология за печат на карти, при която изображението се отлага върху картата, като се отнема от специална лента. Ако изображението е пълноцветно, тогава се използват ленти с четирите основни за печата цветове - cyan (C), magenta (M), yellow (Y) и black (K) - CMYK. Термичният печат се извършва със сублимационни принтери. Използва се за отпечатване върху картите на: поредни или случайни номера и кодове, имена, баркодове, които могат да бъдат както стандартни, така и все по-популярните напоследък QR кодове. Можем да персонализираме както всички разпространени формати баркодове, така и огромно разнообразие от по-рядко срещани, като: Bookland, DAFT Code, DOD Logmars, DUN-14, DUNS, EAN-128 (GS1-128), EAN-13, EAN-13 (with 2 or 5 Digits Add-On), EAN-14, EAN-18, EAN-8, EAN-8 (with 2 or 5 Digits Add-On), EAN-8 with 5 Digits Add-On, FIN Code, Flattermarken, GS1-128, GTIN, HIBC, I-2/5, ISBN Code (ISBN 13), ISBT-128 и т.н.
Цифров печат

HP Indigo

Цифровият офсетов печат се използва за изработка на малки тиражи от карти - до 3000 броя. В този случай картите се персонализират едновременно с отпечатването на статичното изображение. Могат да бъдат персонализирани както с номера, баркодове, имена - така и с цветни снимки. Използва се при изработката на баджове, ID карти, карти за отстъпки или за лоялни клиенти. Голямо предимство на такава персонализация е че дава възможност за по-добра защита на данните от надраскване и изтриване, тъй като всичко остава под защитния слой ламинат. Това гарантира по-голяма трайност на персонализираните данни.

Релефна персонализация

Софтуер за Ембос

Процесът на релефно деформиране на пластмасовите карти с букви и цифри - задължително при кредитните и дебитни карти. Осъществява се чрез специализирани машини /ембосери/ на строго определени места. Ембосирането се прави с буквено цифрови символи на кирилица или латиница. Харакерно е, че при ембос-печата може да има само малки букви, докато цифрите са малки и големи. Обикновено така полученият надпис се оцветява със сребърен, златен или друг цвят чрез типер. Бива 2 вида: ембос (изпъкнали символи, със сребристо или златисто покритие) и инфил (набити в повърхността на картата символи).

Електронна персонализация

Matica

Използва се когато на картата има електронен носител на информация, какъвто е магнитната лента, контактен или безконтактен чип. Магнитната лента на картите, обикновено е разположена на едно и също място, независимо от вида на картата. Нейното местоположение е фиксирано на 4мм. от горният край на картата. Широчината на лентата не е строго определена, но в практиката се е наложила широчина от 12,5мм. до 13мм. При безконтактните чипове е възможно номерацията на чиповете да бъде подадена в отделен файл или да бъде отпечатана на самата карта.

Картов мейлинг

Новата услуга предлагана от фирма Макскарт е картовия мейлинг. Разполагаме с водещо решение за персонализирани пощенски услуги - PERSOMAIL на ATLANTICZEISER. С над 200 инсталирани устройства в света, PERSOMAIL от второ поколение е доказана и надеждна система за банковата, идентификационната и рекламна индустрия предлагаща бърза работа с най-високо ниво на цялост и сигурност на данните.

PERSOMAIL е цялостна система за персонализирано отпечатване на пощенски пликове, персонализирани брошури и рекламни материали с прикрепени банкови, лични или промоционални карти. Системата може да работи със стандартни карти, включително и релефни формати.

Системата разполага с конфигурация END to END, включително подаване и четене на карти, персонализирано отпечатване на хартиените носители, както и прикрепване, съвпадение, сгъване(C, Z, V конфигурации) и поставяне на компоненти, които могат да бъдат индивидуално конфигурирани за максимална гъвкавост. Картите и брошурите се следят поотделно, докато те преминават през системата и се отхвърлят, ако се открият грешки при четене или съвпадение. Уникално решение за средния сегмент и осигуряване на целостта на данните от край до край.

Резултатът е надеждна, доказана на място система, която работи гладко и ефективно, за да произвежда хиляди готови за изпращане пощенски пратки.

Стандартно пакетиране

Стандартно пакетиране

Използват се картонени кутии за 100, 250 или 500 карти. Самите кутии се поставят в кашони за по 1000, 2000 или 3000 карти. Кашоните от своя страна се разполагат на палета и се опаковат допълнително със найлон, “стреч” фолио и твърди картонени ъгли за защита от влага и механично нараняване.


Пакетиране по заявка

Пакетиране по заявка

Възможно е да пакетираме картите в картонени кутийки с различна бройка (20, 50, 60 и т.н.), в зависимост от изискванията на клиента. Този вид опаковане подлежи на допълнително договаряне с клиента като вид и цена.Отстраняеми етикети

Отстраняеми етикети

Персонализирана информация, върху лесно отстраняеми етикети, залепени върху картата, например при промоционални опаковки.Когато картата се предоставя заедно с листовка или друг вид промоционална опаковка, и се налага част от персонализираната информация да остане при продавача, се използват отстраняеми етикети. Те съдържат персонализираната информация, под формата най-често на баркодове, и биват залепени върху картата.


Нестандартно пакетиране

Нестандартно пакетиране

Включва различни видове нестандартни опаковки. Например опаковане на всяка една карта поотделно в пликче от целофан. По този начин картите остават оптимално защитени от надраскване до окончателното им пристигане при крайният клиент. Също така картите могат да се опаковат поотделно в промоционална кутийка, плик или залепени върху брошура. Опаковката може да бъде отпечатана с дизайн, зададен от клиента.


Този вид опаковане подлежи на допълнително договаряне с клиента, като вид и цена. Можем да предложим много готови идеи.