ПРИЛОЖЕНИЕ

от MaxCard
Направо към: навигация, търсене

Карти за отстъпки

Карти за отстъпки

За да привлечете нови клиенти за Вашият бизнес, или да благодарите на тези, които вече са избрали да работят с Вас, пластмасовите карти от МаксКарт са отлично решение. Предлагаме Ви множество от опции, които да направят Вашите карти интересни, ефектни и запомнящи се. Картите могат да бъдат с баркод, магнитна лента или чип.


Карти за лоялни клиенти

Карти за лоялни клиенти

Независимо от икономическият климат, задържането на клиенти е от първостепенно значение за дългосрочния успех на вашия бизнес.Клиентски карти са това, което кара клиентите да мислят за вашата компания, когато се взема решение за покупка.Пластмасовата карта е широко призната, като най-лесният и най-добрият начин да се поддържа дългосрочен клиентски ангажимент. Една програма с карти за лоялни клиенти е отлична маркетингова стратегия за поощряване на настоящи, привличане на бъдещи клиенти, както и чудесен начин за реклама на Вашият бизнес. Предоставянето на карта за лоялност е един добър знак за признателност към клиентите и в същото време дава възможност за обратна връзка с тях - лесно могат да бъдат проследени приходите и разходите направени по такава програма. При нас можете да поръчате презареждаеми карти със собствен дизайн, съвместими с почти всяка POS (Point of service) платформа, независимо дали тя е съществуваща или предстои да бъде изградена. Произведените от нас карти могат да бъдат персонализирани допълнително на всеки един картов принтер на пазара.
Клубни карти

Клубни карти

За всеки клуб, сдружение или организация е важно да може да идентифицира членовете си, да може да спечели нови и да ги задържи. Един мощен инструмент за това са членските PVC карти. Една качествена пластмасова карта за членство може да помогне за увеличаване имиджа на клуба или организацията, и да се създаде дълготрайно и положително впечатление в членове на съответният клуб или организация. За максимална ефективност в издаването и ползването на Вашите членски карти, можем да Ви предложим разнообразни възможности, като: персонализиране с номера, баркодове, магнитна лента със запис на данните, безконтактен чип.

Подаръчни карти

Подаръчни карти

Подаръчните карти (Gift cards) са чудесен маркетингов инструмент, който помага за популяризирането на една марка продукти, услуги или верига магазини. Вашите клиенти могат да закупят подаръчна пластмасова карта с различна стойност и да зарадват приятелите или семейството си, като им оставят възможността сами да изберат своя подарък. С помощта на електронни карти за подарък, днес много търговци разширяват бизнеса си в Интернет. Можем да произведем Вашите подаръчни карти с пълноцветен печат и отлично качество както в големи тиражи, така и за минимални количества. Можем да ги ламинираме с матова или гланцова повърхност и да ги персонализираме с номера, баркодове или запис на магнитна лента – в зависимост от Вашите нужди. Ако искате да им придадете допълнителен блясък - предлагаме ви широка гама от екстри - топъл печат, частично лакиране, сребристи или златисти основи. Можем да поставим подаръчните карти в специално отпечатани промоционални опаковки, подходящи за излагане на щандове. Дизайнът на подаръчната опаковка може да съответства на този на самата карта.

Предплатени карти

Предплатени карти

Предлпатените карти са подходящо решение за спортни и СПА комплекси, развлекателни центрове. Могат да бъдат с баркод, магнитна лента или безконтактен чип.VIP карти

VIP карти

Намират широко приложение в клубове, ресторанти, луксозни търговски вериги, както и частни клубове. Ако искате да им придадете допълнителен блясък - предлагаме ви широка гама от опции - топъл печат, частично лакиране, сребристи или златисти основи.


Ключ карти

Ключ карти

Ключ картите направени от PVC са един модерен и елегантен начин за осигуряване контрола на достъпа до Вашият хотел, офис, фитнес или SPA център. Независимо дали имате нужда от 50 карти за малък семеен хотел, или Ви трябват голямо количество (500+) ключ карти за цяла верига хотели - МаксКарт ще ги изработи по всички изисквания и без никакъв компромис в качеството. Произведените от нас карти отговарят на Вашите брави и могат да бъдат кодирани така, че да са съвместими със съществуващата система за контрол на достъпа. Можем да отпечатаме Вашият дизайн на обикновени, магнитни или смарт (чип) карти, независимо от количеството.


Гаранционни и сервизни карти

Гаранционни и сервизни карти

Успешно заместват хартиените гаранционни карти, устойчиви са на външни въздействия, компактни и съдържащи цялата необходима информация за продукта.PVC Визитки

PVC Визитки

Едно издръжливо и луксозно решение за визитна картичка, което винаги оставя добро впечатление. Обикновено се изпълняват с дебелина от 0.5 мм., като са възможни множество специални ефекти.ID карти и контрол на достъп

ID карти и контрол на достъп

Надеждно решение за идентификация и контрол на достъпа на персонала в големи предприятия и учреждения. Най-често се използват безконтактни смарт карти с отпечатана снимка и персонални данни.Промоционални Карти

Промоционални Карти

За да привлечете нови клиенти за Вашият бизнес, или да благодарите на тези, които вече са избрали да работят с Вас, пластмасовите карти от МаксКарт са отлично решение. Предлагаме Ви множество от опции, които да направят Вашите промоционални карти интересни, ефектни и запомнящи се. Тези опции включват: персонализирани номера, кодове или други текстове скрити под лесно изтриваемо покритие (scratch-off), печат с невидимо мастило, който при осветяване с UV светлина става четим (линк към специални ефекти/magic печат), топъл печат на знаци и холограмни изображения и отпечатване на множество различни лога при комбинирани промоционални кампании.


Смарт Карти

Смарт Карти

Безконтактните смарт карти (наричани още чип карти) добиват все по-голяма популярност през последните години. Това се дължи на тяхната физическа издръжливост, гъвкавост и удобното им интегриране в множество разнообразни приложения. Употребата и пазара на смарт карти бележи непрекъснат растеж през последните години в световен мащаб. Те могат да съхраняват, управляват и защитават данните с висока степен на сигурност. В същото време устройствата за работа с тях са пригодени за работа във всякакви условия, защитени са от влага и студ и не се нуждаят от специална поддръжка. Смарт картите, произведени от МаксКарт за наши клиенти са интегрирани в различни сектори, като: хотелски комплекси, административни учреждения, развлекателни паркове, болници, спортни центрове, спа-комплекси и много други.

Многообразието от RFID чипове на пазара става все по-голямо, продиктувано от нарастващите изисквания на приложенията.
По настоящем, можем да вграждаме в нашите карти чипове от следните видове:
- EM4200 (125 KHz Read only)
- Hitag (125 KHz)
- ICode SLI (13,56 MHz)
- Mifare 1 S50 (13,56 MHz)