ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

от MaxCard
Направо към: навигация, търсене

Често задавани въпроси


Можете ли да изработите карти по мой собствен дизайн?

Всяка една поръчка е индивидуална и съобразена с конкретните нужди и изисквания на клиента. Това задължително налага разработване на Вашата идея, както за дизайна на картата, така и за техническото и приложение в дадената система (контрол на достъп, предплатени услуги, клиентски кредити и т.н.). Нашата основна цел е свързана с изработката на картата като носител, а не на цялостната система за приложението й. Натрупания от нас опит ни позволява да Ви бъдем полезни с различни съвети за реализацията на Вашите желания. Ще се радваме да изпълним поръчка на карти по ваша идея и дизайн.

Как да подготвя дизайна на своите карти?

За Ваше улеснение сме подготвили документ с изискванията за офсетов и термичен печат, който да Ви помогне при подготовката на файловете. Ако там не намерите отговор на всичките си въпроси, не се колебайте да ни потърсите - нашите сътрудници с радост ще Ви помогнат. Можете да ни изпратите графичните си файлове на CD или по електронна поща на адрес [email protected].

Извършвате ли експресна услуга?

Това зависи от количеството карти които желаете, както и от моментната ни натовареност. В най-добрия случай Вашите карти могат да станат готови в рамките на същия ден.

Има ли минимално количество за поръчка?

При термичния печат - не - тук можете да поръчате и една карта. При офсетовия печат - да - тук минималното количество е 1000 карти. Повече информация относно колиествата и съответните им можете да получите от нашия конфигуратор.

Мога ли да видя мостра за одобрение преди картите ми да бъдат отпечатани за да се уверя че изискванията ми са спазени?

Да. Ако Вашата поръчка се изпълнява чрез термичен печат - задължително преди тиражирането на картите Ви представяме мостра за одобрение. Когато става дума за офсетов печат – представяме графичен файл с точните цветове. Ако Ви е възможно, можете да ни предоставите кромалинова проба, към която ние максимално ще доближим реалния тираж.

Какво става ако не ми хареса мострата или е допусната някаква грешка?

Няма никакъв проблем. Ако е допусната грешка или предоставената мостра не Ви удовлетворява, се правят необходимите корекции (промяна на щрифтове, текстове, фирмени знаци, цветови нюанси и други подобни). Едва след одобрението на коригираната мостра ще пристъпим към отпечатването на тиража.

Как ще получа своята поръчка?

Вашата поръчка може да бъде получена в нашия офис, който се намира на улица Доло 30, кв. Требич, София, или изпратена с куриер, като транспорта е за сметка на получателя. В рамките на страната работим с всички куриерски служби.

Мога ли да получа образци на карти, изработени при Вас?

Да. Мостри можете да получите в нашия офис на улица Доло 30, кв. Требич, София , или да Ви ги изпратим на посочен от Вас адрес.

Какъв е механизма на заплащане на поръчката?

Можете да плащате в брой или чрез банков превод. Обикновено авансовото плащане е 50% от общата сума. Останалата част се заплаща при получаване на цялата поръчка.